boga kabogoh geulis
geulis kawanti wanti
eta kabina bina
kuring ka bungbuleungan
tapi geningan maneh teh kabogoh batur
kunaon atuh takdir hirup kuring
rarasaan mangrupa teh henteu sjga ucing geuring
kuring teh pamuda anu masih jajaka
tapi naha kuring teu payu naha bengeut siga birua
cingcangkeling kuring nepi teu eling
ningali wanoja kuring jadi beuki sinting
 manehna awewe anu kacida hade
ngabulatuk kuring hayang ngaeta pepende
naha gening manehna teh enggeus duduan
duaan jeung lalaki gayana rarawisan 
make kacamata hideung aksesoris oge na beuheung
hayang gaya tapi naha kalahkah jiga urang leuweung
boga kabogoh geulis
geulis kawanti wanti
eta kabina bina
kuring ka bungbuleungan
tapi geningan maneh teh kabogoh batur
kabogoh kuring anu kacida demplon
gutak gitek jiga cai templok dina galon
ngaku araraneh jiga anu henteu daekeun
lamun ku kuring di deketan malik ngajauhan
awewe sok lumpat padahal kuring can ngejat
naha apal enya bengeut kuring jiga bangsat
manehna kalahkah balik baed bari mabur
ari pekteh eta awewe teh kabogoh batur
malam minggu ningali manehna duduaan di gang buntu
asa rariet hulu hate asa lalinu
awas awas diditu kabogoh si mang enju
nu gombrang ku huntu bengeut hideng lagedu
emma bapa tulung asa hariwang umur dua lima
masih bujang ngabujang
kabungbuleungan nepi ka tarang herang
ku ona kacancang naha tatang nu nyangsang
boga kabogoh geulis
geulis kawanti wanti
eta kabina bina
kuring ka bungbuleungan
tapi geningan maneh teh kabogoh batur
di pirit di hareup terus nepi ka bibir
kabogoh kuring nu geulis moal bisa di gilir
heh borokokok bengeut hayang di cabok
tong loba ngabusa tah sungut bau cikotok
iyeu kabogoh kuring nu geulis nu bahenol
leumpangna ceuyah komo lamun keur ngageol
memang di lembur kuring henteu kurang ku awewe
tapi keukeuh da hate hayang menangkeun bule hey
ayeuna kuring enggeus menang anu leuwih
teteh akang kasep sok abi geura di pilih
caricing kehead ulah sok milu kagiur
di kepret ku dewek mun ngaganggu kabogoh batur
boga kabogoh geulis
geulis kawanti wanti
eta kabina bina
kuring ka bungbuleungan
tapi geningan maneh teh kabogoh batur

Ontohood - Kabogoh Batur

  • Submit by: Afey Artha
  • Tag:
  • Share
     

    Our Team Members

    Copyright © Lyrics | Designed by Templateism.com | WPResearcher.com